• Újszülött
Eredeti Xiaomi Intelligens Mini Ajtó, Ablak Érzékelő Xiaomi Smart Home Suite Eszközök Zseb Méret Intelligens Otthon Készletek

Eredeti Xiaomi Intelligens Mini Ajtó, Ablak Érzékelő Xiaomi Smart Home Suite Eszközök Zseb Méret Intelligens Otthon Készletek

HUF 3839.40
Elérhetőség
Rendelhető


Funkciók, Jellemzők
1. Eredeti Xiaomi intelligens mini ajtó érzékelő és ablak érzékelő, a funkcionális, valamint a napi otthoni biztonsági őr.
2. Kis zseb méretű, nagyon könnyű telepíteni, illetve használni : először illessze be az ajtó érzékelő az ajtó, az ablak érzékelő az ablakot, Majd nyissa meg a Xiaomi Intelligens Otthon ALKALMAZÁST, kattintson a "+" a jobb felső sarokban a telefont, majd add hozzá a Xiaomi intelligens mini ajtó, ablak érzékelő, valamint a jab a reset lyuk mini ajtó, ablak érzékelő szerint a hangutasításokat.
3. Mini ajtó, ablak érzékelő segít megállapítani, hogy az az ajtó & ablak nyitva van, vagy nem valós időben. Ha valaki betört a haza, a figyelmeztető emlékeztetni fogja el a videó, a tiéd', valamint a propertys biztonságát.
4. Ötvözi ajtók windows-érzékelő, valamint Xiaomi Yi kamera távoli nyomja vedio funkciók, amikor valaki berontott a haza, ha marad ki, Xiaomi Yi fényképezőgép kivágott vedio tart, amely 6 második automatikusan, nyomja meg a telefonok.
5. Illessze be az ajtókat, ablakokat érzékelő az ablakon, majd csatlakoztassa Xiaomi Légtisztító a telefonon, akkor nyissa ki az ablakot, hogy szellőztesse korán reggel, légtisztító automatikus készenlét.
6. A beállítás után Emelőmű jelenet a telefon, a gáz, ha valaki nyissa ki az ajtót. Ötvözi a smart csatlakozót, majd a beállítás Függesztett jelenet a telefon, a lámpák automatikusan kigyullad, amikor nyílt az ajtó.
7. A shell készült kiváló minőségű UV anyag, divatos megjelenésű, tartós.
8. Alacsony fogyasztás, így általában nem kell módosítani az akkumulátort 2 év.
A Csomag Tartalma
1. 1 x Ajtó Érzékelők;
2. 1 x Ablak Érzékelők;
3. 1 x Felhasználói Kézikönyv.

A termékről

Nyelv:
Angol
Típus:
Töltő
Kompatibilitás:
Minden Kompatibilis
Márka Név:
xiaomi
Funkció:
Távirányító
Alkalmazás Korcsoport:
Felnőtt

Az ügyfél választása