• Újszülött
PM-900A Vonalkód Nyomtatás Gép Leggyorsabb Tétel Változó Tintasugaras Nyomtató

PM-900A Vonalkód Nyomtatás Gép Leggyorsabb Tétel Változó Tintasugaras Nyomtató

HUF 621000.00
Elérhetőség
Rendelhető


Változó vonalkód nyomtató PM-900 A egy új típusú érintőképernyős hordozható mini nyomtató alapján a HP nyomtatási technológia . Eltér a Hagyományos típusok, ez a fajta tintasugaras kódoló gép a jellemzők, nagy felbontású, magas nyomtatási sebesség. Ugyanakkor a tintasugaras kódoló gép képes irányítani 1-8 nyomtatófej, együttműködik a különböző termelési vonalak a nyomtatási kétdimenziós kód, szöveg -, tétel -, dátum, háromszor, képek vagy egyéb információ.Ez a hordozható, mini nyomtató működési felület 7 hüvelykes érintőképernyő ,, amely teszi a felhasználók parancsokat keresztül a port, hogy ellenőrizzék a legjobb tinta nyomtató nyomtatás a tartalmakat.
Termék jellemzők
1.A művelet felület a tintasugaras kódoló gép 7 érintőképernyő, ami az üzemeltető használata könnyen.
2. A hordozható mini nyomtató képes alkalmazkodni a különböző szórólapok and roll papíradagolási platformok.
3. Ipari design : Full metal jacket a vonalkód nyomtató, több, robusztus.
4. Teljes angol felület rendszer a tintasugaras kódoló gép, a művelet több egyszerű.
5. Alkalmazkodás EISS tintaellátó rendszer, intelligens vezérlés, minimális nyomtatási költség érhető el.
6. Equip Anti shake design, a tintasugaras kódoló gép ne szivároghasson ki a nyomtatás, valamint ismételt nyomtatás okozta a gyártósor instabilitás.
7. A rendszer magas integráció, kis méret, pár alkatrészek, könnyű telepítés, karbantartás.
8.A tintasugaras kódoló gép telepíthető riasztó lámpa, így az üzemeltető mester a működő állam a vonalkód nyomtató minden helyet, időt.
Alkalmazás
Nyomtatási Anyag : Hullámosított papír, műanyag fólia, doboz, rugalmas csomagolás, kemény műanyag, papír dobozok, valamint folyadékot tartalmazó edényt.
Nyomtatás tartalom : Minőségi garancia időszak, gyártási szám, alkatrész, logó, vonalkód, illetve kétdimenziós vonalkód.
Alkalmazási terület : A hordozható mini nyomtató használt élelmiszer, italok, kozmetikumok, szépségápolási, gyógyszerészeti, építési anyag.
Műszaki Dátuma

A termékről

Az ügyfél választása