• Újszülött
Eredeti dupla karkötő dong ling jade retro nemzeti szél kő karkötő zöld kézzel festett egyszerű hölgy

Eredeti dupla karkötő dong ling jade retro nemzeti szél kő karkötő zöld kézzel festett egyszerű hölgy

HUF 11815.20
Elérhetőség
Rendelhető

Eredeti dupla karkötő dong ling jade retro nemzeti szél kő karkötő zöld kézzel festett egyszerű hölgy 、 -
Megjegyzés : A kép alatt van tanúsítványok gem azonosítása certificat
F riendly Tipp : Különböző emberek "esztétikai, kulturális, gazdasági feltételek" különbség, a különbség az értékek. A smaragd érték, nem lehet értékelni. Jade nem csupán áru, egy emlékszem, de megérteni; hordoz érzelmi barátság, meg a sors, túl a mérhető pénz értéke. Hogy mennyire szereted, akkor sok értéket. Szóval, kérem, ne többször alku, megbántott ez leértékelték.
1. Ingyenes szállítás, 2. A megrendelés kiadott számított 7 napon belül. Néha lehet, hogy azért, mert az idő kevés, vagy a szállítás, így a szállítási idő lesz 7 napig, küldünk a leggyorsabb az áru a kezét, a kényelmetlenséget, hogy te, kérlek, bocsáss meg nekem. 3. Mi vagyunk a globális express küldeményt a UPS, a Kínai post Hongkong post.
Tipp : a kereskedelmi előírások : korlátozott intézkedés, eszköz, valamint az emberi tényezők, a méret, a címke, lehetnek hibák, annak érdekében, hogy érvényesüljön a fajta .
Figyelem! Mi vagyunk a nemzetközi eladók a kontinensre. Kérjük, legyen türelemmel! Általában ajánlat hagyományos nemzetközi légiposta. Lehet, körülbelül 10 30 munkanapos szállítás. Ha bármilyen kérdése van, vagy bármilyen speciális kérése van, kérem lépjen kapcsolatba velünk. Mi fog válaszolni 24 órán belül, köszönhetően a különbség köztünk, köszönöm a megértést.
Vissza házirend : a Vevő 15 napon nincs kockázat visszatérítési garancia után az áru átvételét. A visszaküldött tételt kell az eredeti állapotában küldje vissza nekem. A visszatérítés korlátozott lesz a végső eladási árnak . A vevő állja az oda-vissza szállítási díjat. Teljes visszatérítést, kivéve a szállítási költség után kaptam elem tért vissza.
Külföldi Vásárlók részére – Kérjük, vegye figyelembe : a vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket.
Lépjen kapcsolatba velünk : Mert a jet lag, lehet, hogy nem tudtunk válaszolni a kérdésekre azonnal, általában azt a választ 24 órán belül, hétvégén 48 órán belül.
A munkaidő (hétfőtől péntekig) :
Pekingi Idő : 08 : 00-18 : 00
Washington Idő : 20 : 00-06 : 00
Londoni Idő : 01 : 00-11 : 00
Canberra Idő : 10 : 00-20 : 00
Jáde Buddha

A termékről

Elem Típusa:
Medálok
Jól vagy Divat:
Tanúsítvány Típusa:
ÁSZF
Stílus:
Klasszikus
Az Oldalon Kő:
Más Natrual anyag
Medálok Típus:
Pasziánsz
Alakjaminta:
Kerek
Medál Mérete:
51cm (befogadó) -80cm (inkluzív)
Fémek Típus:
Egyik sem
Tanúsítvány Száma:
hongxiu
Márka Név:
TJP
Fő Kő:
Egyik sem
Modell Száma:
hongxiu
lánc anyag:
Akár egy medál:
Igen
Hogy a helyszínen:
Furcsa, új:
Stílus:
Igen Nem Többrétegű:
színe besorolás:
standard hossza 75 cm
Intarziás anyag:
Alkalmazható-a nemek közötti:
Ár tartomány:

Az ügyfél választása