• Újszülött
Mely átfúrta Penge H500 Elektromos papír gyűrődés gép borító gyűrődés vágás, gyűrődés gép

Mely átfúrta Penge H500 Elektromos papír gyűrődés gép borító gyűrődés vágás, gyűrődés gép

HUF 3013.00
HUF 3240.00
Elérhetőség
Rendelhető


Mely átfúrta Penge QY500 Elektromos papír gyűrődés gép borító gyűrődés vágás, gyűrődés gép
Körülbelül Senting
1 : ne aggódj a szállítási sebesség, a boltban a termékek leltár! Miután megrendelését, akkor gondoskodjon szállítási időt!
2 : akkor válassza ki a maga módján logisztikai!
Ha nincs különleges követelményeknek, akkor dönthet úgy, hogy a leggyorsabb módja, hogy hiszem, hogy a logisztika szállítás!
3 : a szállítás Előtt, akkor ellenőrizze a címet, ha a cím tartozik, hogy a távoli területen, Mi lesz veled a kapcsolatot!
4 : árunk nem tartalmazza az ár a vámok, távoli szállítási költségek
Ha kell, hogy konzultáljon a terméket, kérjük kattintson a borítékon közvetlenül elküldeni az üzenetet! Mi a válasz a kérdésre, amint lehetséges. Ha azt szeretné, hogy lépjen kapcsolatba az eladóval, gyorsabb, kérjük, vegye fel a telefont, hogy átvizsgálja a kétdimenziós kód! A kötelezettségvállalás :
1 : nem kapta meg az árut - - - - - - - Visszatérítés, vagy Újra szállítás
2 : Sérült áru Vissza a Javítási költségeket
3 : Az áru nem használható - - - - - - - Visszatérítés, vagy Újra szállítás
De kérem, ne feledjék : Bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy megoldja, ne nyissa viták, Viták csak időpocsékolás
Nem nyílt viták
Nem nyílt viták Köszönet az értékesítés utáni szolgáltatások
1 : Amikor az árut a megszabott határidőn belül nem éri el a kezét, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, adunk az árut újra a jelen körülmények között. Vagy a visszatérítés! 2 : Ha a vevő védelmi idő hamarosan vége, kérem, forduljon hozzám, adok neked, hogy meghosszabbítja a fogadó idő 3 : ha elégedett vagy a termék, kérem, hagyjon teljes (csillag) pedig jó visszajelzés számunkra.ön véleménye fog ösztönöz minket, hogy jobb a túlvilágon. Köszönöm!

A termékről

DIY Kellékek:
Elektromos
penge:
Mely átfúrta balde

Az ügyfél választása