• Újszülött
Honeywell MK3780 Fusion MS3780 Vonalkód Olvasó, Szürke, 2.9 Magasság x 2.6 Szélesség x 7.4 a Mélység

Honeywell MK3780 Fusion MS3780 Vonalkód Olvasó, Szürke, 2.9 Magasság x 2.6 Szélesség x 7.4 a Mélység

HUF 47790.00
Elérhetőség
Rendelhető

Termék jellemzők Kézi vonalkód olvasó lehet használni, hogy a keresés dekódolni lineáris 1 D vonalkód Lézer képes egyetlen sor fény célzott szkennelés vagy 20 vonalak egy körsugárzó minta szkennelés, különböző szögekből, USB-kábel segítségével lehet a számítógéphez vagy egy másik fogadó rendszer (külön megvásárolható) továbbítja vonalkód adat Álljon állítja, hogy három pozíció lehetővé teszi, vonalkód olvasó, hogy lehet használni egy fix helyzetben Súlya 6.9 oz.; intézkedések 2.9 x 2.6 x 7.4 cm (H x W x D) a Termék leírás
A Honeywell MK3780 Fusion MS3780 vonalkód olvasó az ősz, jön egy USB kábel, valamint egy stand, majd fel lehet használni, hogy a keresés dekódolni lineáris, egydimenziós (1 D) vonalkódokat. A lézer képes egyetlen sort a fény a célzott vonalkód beolvasásakor vagy 20 sor a fény egy körsugárzó minta vonalkódok beolvasása a különböző szögekből. A vonalkód olvasó USB-kábel segítségével lehet dugva a számítógép USB-portjához, vagy egy másik fogadó rendszer (külön megvásárolható) továbbítja vonalkód adatokat. A stand állítja, hogy három pozíciót pedig lehetővé teszi, hogy a vonalkód olvasó, hogy lehet használni egy fix pozíció. Egy mozgásérzékelő automatikusan kikapcsolja a vonalkód-leolvasó kézi üzemmód, amikor felvette. A vonalkód olvasó súlya 6.9 oz. intézkedések 2.9 x 2.6 x 7.4 cm (H x W x D). (H magasságát, a függőleges távolság a legalacsonyabb legmagasabb pontja; W szélesség, a vízszintes távolsága balról jobbra; D mélység, a vízszintes távolság elején.) Ellenáll csepp 5' a betonon.
A vonalkód szkennerek, is ismert, mint a vonalkód olvasók, lehet használni, hogy átvizsgálja, majd dekódolni a vonalkódokat, majd továbbítja a vonalkód adatokat egy számítógépre vagy egy másik fogadó rendszer. Vonalkód olvasók egy egysoros lézer lehet használni, hogy átvizsgálja a lineáris, egydimenziós (1 D) vonalkódokat. Néhány lézer képes a fény egy körsugárzó minta lehetővé teszi, hogy a beolvasás a vonalkódok különböző szögekből. Más vonalkód olvasók tartalmazó CCD (charge-coupled device) fényt érzékelők, ahelyett, hogy egy lézeres pontosság, valamint kopásállóság. A vonalkód szkennerek raszteres szkennelés, terület, képalkotó, illetve más, szkennelés technológiák lehetővé teszi a szkennelés kétdimenziós (2 D) vagy Hordozható Dokumentum Formátum 417 (PDF417) vonalkódok között, más típusú. Néhány vonalkód olvasók biztosítanak a fedélzeten flash memória lehetővé teszi a tároló a vonalkód adatokat adás előtt, hogy egy számítógép vagy a fogadó rendszeren keresztül, egy USB-kábel vagy vezeték nélküli WLAN-vagy Bluetooth-kapcsolaton. Sok vonalkód olvasók van egy fogantyú a kézi használat, illetve egy állványt vagy a töltőegységbe rögzített helyzetben, alkalmazások, míg mások úgy tervezték, mozdulatlan, használja a számláló, vagy egy sík felületre. Néhány hordozható olvasók elég kicsi ahhoz, hogy végezni a zsebében vagy a csatlakoztatott egy nyakpántot. Vonalkód olvasók használják a kiskereskedelmi pénztár számlálók, illetve egyéb értékesítési pontokat (POS) helyeken, valamint a raktárak, illetve hajózási létesítmények.

A termékről

Szín Mélység:
32 Bit
Beolvasási Szélesség:
A4
Time-to-market:
Mar-13
Szkennelés Fényforrás:
a lézer fény
Termék Típus:
Vonalkódolvasó
Interfész Típusa:
USB
Márka Név:
ScanHero
Típus:
Vonalkód Olvasó
Modell Száma:
Honeywell MS3780
Optikai Felbontás:
600*1200
Újdonság:
Új
Szkennelési Sebesség:
1120 vonalak/s
Scan Elem Típusa:
Lézer

Az ügyfél választása