• Újszülött
A61L-0001-0090 9 Csere LCD Monitor cserélje ki a FANUC CNC rendszer CRT VAN RAKTÁRON

A61L-0001-0090 9 Csere LCD Monitor cserélje ki a FANUC CNC rendszer CRT VAN RAKTÁRON

HUF 97200.00
Elérhetőség
Rendelhető

A61 L-0001-0090 9" Csere LCD Monitor cserélje ki a FANUC CNC rendszer CRT Megjegyezte : 1,Még mindig a hajó, a DHL vagy az EMS-t. Ha nem kapnak, a DHL vagy az EMS-t, kérem, hagyjon üzenetet. 2,Mi nem felelős az egyéni díj, ha megveszed , meg kell fizetnie az egyéni díj . 3 fogadjuk el 7 nap visszatérítés, illetve 3 hónap minőségi garancia az áru. Bármilyen minőségi probléma, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk először .
Jellemzők :
Ez a termék egy LCD típusú beágyazott ipari monitor, a közvetlen csere, 9 inch CRT kijelző FANUC numerikus vezérlésű rendszer. például : 0-TC 0-MC 16 T 18 T 16 M 18 M 21 M 21 T 0-0 TD-MD rendszert.
Kapcsolódó 9 inch elemeket, ez a csere :
A61 L-0001-0093, MDT947 B-2 B HONDA 20pin jel felület DC 24 V teljesítmény felület
A61 L-0001-0095, A61 L-0001-0090, D9 CM-01 A a HONDA 20pin jel felület AC 100-240 V teljesítmény felület
Eredeti cikk : Fanuc 9 inch CRT kijelző
Termék képek csere után : 1.Általában a kijelző hatás 2. Első megtekintése 3. Vissza megtekintése
4. Oldal megtekintése 5 . Felület pozíció
Arról, kábelezés :
LCD port ugyanaz, mint az eredeti kijelző, nincs semmilyen átalakításra van szükség. Egy video interface (20 csapok kék csatlakozóhoz, mint a fenti képen), a másik az tápcsatlakozó (barna 6 core dugók, mint a fenti képen, valójában csak 4 mag használt), csak dokkoló őket egyesével, de vannak blokkok, hogy megakadályozzák a dugulás inverz. A szerelési lyukak mérete megegyezik az eredeti is telepíthető közvetlenül csak 4 rögzített csavarok.
Mert a mi javulás, a fenti képek lehet, hogy van egy kis különbség a tényleges képet. Fenntartjuk a jogot, hogy vizsgálja felül a kép. Igyekszünk, hogy a képek a legújabb, ha bármilyen egyéb kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.
Termékeink mind elfogadják importált ipari LCD-panel pedig tápegységek a cégek, mint a SHARP & AUO, hogy biztosítja, hogy hosszú élettartammal, alacsony meghibásodási arány, megfelelő munkakörülmények folyamatos használatát 24 órában, anélkül, hogy a napi karbantartási, pontosan ugyanaz a mechanikai méret az eredeti lyuk helyén, majd gyorsan vissza a termelést, amíg bedugni a jel felület and power interface. Ehhez képest az eredeti CRT monitor, LCD monitor előnyei egyszerű szerkezet, alacsonyabb fogyasztás, kis napi bontás, erős vibráció ellenállás, erős elektromágneses interferencia ellenállás, egyszerű karbantartás, könnyű, de könnyebb szabványosítás, stb.
Minden modell a rendszeres állomány biztosítása, gyors szállítás, valamint néhány speciális felhasználás kijelző testre szabható.
Ugyanazon a felületen, mint az eredeti, könnyen telepíthető.
Mert a mi javulás, a fenti képek lehet, hogy van egy kis különbség a tényleges képet. Fenntartjuk a jogot, hogy vizsgálja felül a kép. Igyekszünk, hogy a képek a legújabb, ha bármilyen egyéb kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.
Termékeink mind elfogadják importált ipari LCD-panel pedig tápegységek a cégek, mint a SHARP & AUO, hogy biztosítja, hogy hosszú élettartammal, alacsony meghibásodási arány, megfelelő munkakörülmények folyamatos használatát 24 órában, anélkül, hogy a napi karbantartási, pontosan ugyanaz a mechanikai méret az eredeti lyuk helyén, majd gyorsan vissza a termelést, amíg bedugni a jel felület and power interface.

A termékről

Márka Név:
seawens
Modell Száma:
A61L-0001-0090
Anyag:
PVC
Típus:
CNC Kijelző
szállítás:
Számított a pénztár
Termék Állapota:
Van raktáron
Garancia:
365 nap(anélkül, hogy Fizikai Károsodás)
SIMATIC HMI JAVÍTÁS ALKATRÉSZ:
Új Rovat

Az ügyfél választása