• Újszülött
OHS Tamiya 24342 1/24 MX-5 Roadster Skála Közgyűlés Autó Modell épületszerkezetek ó

OHS Tamiya 24342 1/24 MX-5 Roadster Skála Közgyűlés Autó Modell épületszerkezetek ó

HUF 15471.00
Elérhetőség
Rendelhető


Ajánlott Szükséges Eszközök :
Tamiya 24342 1/24 MX-5 Roadster Skála Közgyűlés Autó Modell épületszerkezetek
Specifikáció
- Gyártó : Https : Tamiya
- Tartalmazza : Tamiya 24342 x 1 (PS : lásd a többi kép a részletes nézet)
- Skála : 1/24
Hozzászólások : fulladásveszély kérjük, tartsa távol a gyerekektől. Ez a modell kit igényel közgyűlés (vagy festék), hogy teljes. Ez a készlet nem tartalmaz olyan eszközöket, valamint a ragasztó. Minden modell skála részletes beállításokat, a gyártó szerint nem vagyunk felelősek a hibákat. A termék ára nem tartalmazza a VÁMHATÓSÁG az ADÓT az országban
Arról, Szállítás : Az ajánlatok kerülnek elő a szállítás ingyenes (a kiválasztott országok)ajánlott légi levél, általában az 2 KG. Miután a rendelés kiszállítása, mindig lesz egy rövid késleltetés a követés információk frissítésének megkezdéséhez. Ellenőrizheti, hogy a nyomkövetési adatok a megrendelés állapotát. Azt is nyomon követheti a harmadik fél honlapján. ha nem ismeri. segítünk, hogy követni. Általában a helyi elosztó központ(a postáról) kell 10-15 nap(Európa, Ázsia),10-25 nap(Észak-Amerika,Ausztrália),30-60 nap(Dél-Amerika) a szállítás. ha nem kapni a csomag 30 napon át(Európai, Ázsiai),40 nap(Észak-Amerika,Ausztrália),60 nap(Dél-Amerika). kérjük, használja a nyomon követési számot, hogy megkapja a csomagot, a közel posta, hogy a fogadó címét. Kérjük, adja meg a pontos címet. vagy a csomag, nem kerül szállítási sikeres.
Lépjen Velünk kapcsolatba : lépjen kapcsolatba velünk a vatera piacterén üzenet rendszer, általában az üzenetet, majd így válaszolt : 1 munkanap. ha bármilyen problémája van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, igyekszünk segíteni.Felveheti a kapcsolatot a vatera piacterén ügyfélszolgálat.
Arról, hogy A Raktáron : Mi is eladni a termékeket más platformon vagy a honlapon. így van egy kis esély arra, hogy a megvásárolt termékre van raktáron. általában felvesszük önnel a kapcsolatot 1-2 napon belül. Kérem törölni a sorrendben kérjük. annyira, hogy bocsánatot kérjek a hiba. ha ez történt veled. annyira bocsánatot kérni. kínálunk önnek egy kedvezmény, vagy kupon, hogy megmutassuk a tekintetben, hogy te. használhatja a következő vásárlás. köszönöm a megértését.
Egyéb Politikák : Komoly Vevő Csak! Kérem, helyezze érdekében, csak akkor, ha elfogadja a FELTÉTELEKET.

A termékről

Típus:
Közgyűlés Skála Autó
Modell Száma:
24342
Márka Név:
Narancs Hobbi
Mérleg:
1
Korosztály:
> 8 éves
Műanyag Típus:
PC
A nemek közötti:
Unisex
Anyag:
Műanyag
A téma:
Jármű
Jármű:
Autók
Figyelmeztetés:
Fulladásveszély,8+

Az ügyfél választása