• Újszülött
7702 A8 légzésvédelmi álarc szűrő Megfogalmazott aktív szén cartucho de gáz elleni Spray festék peszticid Mérgező gáz Szűrő doboz

7702 A8 légzésvédelmi álarc szűrő Megfogalmazott aktív szén cartucho de gáz elleni Spray festék peszticid Mérgező gáz Szűrő doboz

HUF 1793.00
HUF 1887.30
Elérhetőség
Rendelhető


: 7702 A8 Légzésvédelmi Álarc Szűrő
Anyag : formula aktív szén
Mennyiség : 1 DB szűrő + 1 DB pamut filter + 1 DB fix gyűrű
Terméktanúsító : Kína LA tanúsítási
Jellemzők
· Műanyag ház váz nem szivárog szilárd, csavaros felület a különböző maszkok
Hatékony, aktív szén szűrő, nagy mennyiségű aktív szén, hosszú védelmi idő;
· Több, mint 10 féle mérgező gáz védelem kialakítása, az egészséges légzés;
Csökkenti a légzési ellenállás, forró érzés, légzési simábban.
· Megfelelően konfigurálnunk kell antisztatikus szűrő pamut, anti-virus is alkalmazkodni por-biztos helyen.
· 3 M műszaki támogatás érett, megbízható.
Szűrő funkció :
Védelem : szerves gázok, gőzök, mint a benzol, illetve homológok, benzin, aceton, szén-dioxid, éter, formaldehid.
Az orosz vásárlók, kérjük, vegye figyelembe,hogy A címzett Kérjük, írja a teljes nevét.a hajózási társaság kell a teljes neved, hogy küldje a csomagot.
Szállítás :
amikor megrendelését,kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat .Meg fogjuk küldeni a tételeket 10 napon belül, ha a kifizetés megtörtént.Nem garantáljuk, szállítási idő, minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok,amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak,közvetítői díjak,illetékek,valamint az adók behozatalát az országba.A további díjakat lehet gyűjteni a deliery. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítás.A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen inport adók,valamint a vásárlók felelős vámok.
Visszatér :
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet. Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból.Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot.Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért,a vevő lesz reponsible az ilyen sérült, vagy veszteség,mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat.a vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Garancia & Karbantartás :
Kínálunk az 1 hónapos ingyenes csere.Vásárló kérheti a kérelem csere számított 15 napon belül a számlát a termék.A vevőnek kell vissza a terméket az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.
Azt is előírják, 6 hónapos ingyenes karbantartás.A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.Ha bármely része van szükség, ki kell cserélni,a vevő is meg kell fizetni a költségeit, az egyes részeket ki kell cserélni.
Mielőtt visszatért a elemek,kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai módszer velünk.Után a tárgyakat, hogy a logisztikai cégnek,kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot.

A termékről

Modell Száma:
7702 A8-as szűrő
Anyag:
Megfogalmazott aktív szén
Jellemzők:
légzésvédelmi álarc szűrő

Az ügyfél választása