• Újszülött
Fém selyem kézzel készített hímzés gremio Hal csont chapas Érdekes rajzfilm tartozékok jelvények akril ruhák, kalapok rozet

Fém selyem kézzel készített hímzés gremio Hal csont chapas Érdekes rajzfilm tartozékok jelvények akril ruhák, kalapok rozet

HUF 3972.00
HUF 4317.30
Elérhetőség
Rendelhető


Fea lítás :
Anyaga : Tiszta kézzel készített hímzés művészete fém drót
méret : 4.8*2.0 cm
Ne érintse kémiai kellékek
A fém huzal termékek nem lehet mosni
Kerülje a súrlódás nehéz tárgyak
A fogkefe használata mártott egy kis víz, fény, ecset
Termék Kép : Fizetési elfogadjuk a Letéti. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba további információért, hogyan kell fizetni, illetve bármilyen kérdéssel kapcsolatban fizetés.
Szállítás nem Vagyunk felelősek kézbesíthetetlen címét. Fenntartjuk a jogot, hogy a díjat, a szállítási díjat újra visszatért elemek miatt rossz a cím. Termék által küldött 24-48 óra után a tiszta fizetési (kivéve a hétvégén & holiday). Érkezés ideje :
1. Air Mail : 15-30 nap
2. EMS : 5-10 nap Esetenként előfordulhat, hogy a késedelem miatt a helyi Ügyfél engedélye. Ha nem tétel 30 nap után, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba megoldani. Nem ajánlunk össze szállítás. Nem vagyunk felelősek vámot vagy adót az országot.
Vissza 1 Év Garancia, Ajánlatot bizalommal! Az összes elem 100% - ban Új. Az összes elem tesztelték, mielőtt központ. Tudjuk cserélni az elemet követő 30 napon belül beérkezett, ha hibás. Vissza elem kell az összes eredeti csomagolás, tartozékok jóváhagyásával Visszatérési Kód. Vevő felelős a visszatérés a szállítási költséget. Mi lesz a felelős a postaköltség a váltás. Térítjük vissza beérkezését követően hogy a visszaküldött tételt. Lehet, hogy akár 3 munkanapon belül, hogy a folyamat a visszatérés után megkapjuk a terméket.
Mások az ÖSSZES ELEM lesz tele, Anélkül, hogy a kiskereskedelmi doboz. Arra törekszünk, hogy keresni 100% - ig tökéletes "Öt Csillagos" pontszámok meg. A csillag-pontszámok nagyon fontos nekünk. Ha a tranzakció nem felelt meg az elvárásoknak. KÉRJÜK, tudassa VELÜNK, PEDIG megadja NEKÜNK A LEHETŐSÉGET, HOGY a DOLGOK, mielőtt visszajelzés.

A termékről

Méret:
4.8*2.0cm
Fő Anyag:
Szövet
Jelvény Típus:
A Pin-Kódot
Dekoráció:
Egyik sem
Funkció:
3D
Technics:
Hímzett
Forma:
**
Modell Száma:
**
Termék Típus:
Jelvények

Az ügyfél választása