• Újszülött
IPL szemüveg e fény opt szőrtelenítő eszköz védő szemüveg laser védelem szemüveg szemüveg

IPL szemüveg e fény opt szőrtelenítő eszköz védő szemüveg laser védelem szemüveg szemüveg

HUF 1374.30
Elérhetőség
Rendelhető


BM Laser Technology Co.Kft cég szakosodott saling szépség, gép, műszer, valamint vagyunk a sorban a több éves ,több éves tapasztalattal , a termékek készült elegáns anyagok, illetve a különböző stílusok annak érdekében, hogy megfeleljen sok országban'requirements. a fő termékek a szépség gép tartozékok, például : IPL lézer gép vagy alkatrész. E-light gép ,lézeres tetoválás eltávolítás gép tartozékok, fotó-fiatalító kiegészítők, mind a Vállalatok erős, kedvező áron, kiváló szolgáltatás, illetve a cégek száma, hogy létrehoz egy hosszú távú együttműködési kapcsolatot, a cég őszintén üdvözöljük az új, valamint a régi barátok, hogy látogassa meg, tanulmány, üzleti!
IPL szemüveg e fény opt szőrtelenítő eszköz védő szemüveg laser védelem szemüveg szemüveg
Foton (IPL) biztonsági szemüveg egy rendkívül hatékony, biztonságos védőszemüveg PC anyagok fényt elnyelő anyagok (különleges ritka fém vegyület nanoanyagok). Az optikai biztonsági lehet teljes mértékben megfelelnek az Európai szabványnak EN207 A1 2002. IPL biztonsági szemüveg célja erős impulzus színű fény, hogy a helyszínen, lágy bőr, fogfehérítés, szőrtelenítés, valamint tervezési, szakmai védő szemüveg, a 200-2000 teljes hullámhossz tartomány eléréséhez erős fény elnyomás. IPL biztonsági szemüveg használata ergonomikus kialakítás, alkalmas Ázsiai arc formája, zárt rendben, a formát, a divat dinamikus, a teljes PC anyagból, több könnyű, ütésállóság, még tartós, tökéletes kombinációja a divat, a védelmet is. Sas pár IPL Biztonsági szemüveg védi felszívódását. Van hozzá egy speciális hullámhosszon nano -, anyag nedvszívó behozott Ausztráliából. Ezért a következő figyelemre méltó előnye van : 1, nem szelektivitás, hogy a fény forrása, akkor biztonságosan védi a különböző diffúz reflexió fény, nincs kivételezés, hogy az incidens szög a fényforrás, amely képes megvédeni a lézer, erős fény, a konkrét zenekar minden irányban. 2, magas csillapítás mértéke, 3, a felület nem fél a kopás, még akkor is, ha a karcolások, nem befolyásolja a biztonsági fény védelem; 4, a fény reakció gyorsabb, mint 10-9 másodperc. A 200-2000 foton lehet hatékonyan védeni, amely megtartja csak egy kis része ártalmatlan fény, mint orvos megfigyelni.
Ne kezelje napszemüveget, mint egy foton szépség biztonsági tükör, veszélyes!
A foton szépség technológia a spektrum folytonos erős fény spektrumát, beleértve a látható fény, azaz színű, uv-fényt. Tehát a foton szépség is ismert, mint az erős fény vagy színes szépség, angol rövidítése IPL. Kiválasztásával egy erős impulzus spektrum erős fény egy adott zenekar, például, hogy a helyszínen pályázati bőr általában használt 560n 1200n erős impulzus szín, fény, szőrtelenítés után alkalmazzák 630nm erős impulzus szín, fény, válassza ki a kóros erek, valamint pigment fellépő csoportok a bőrön keresztül a fény hatása a kárt, majd fokozatosan szívódik fel a bőrön keresztül. Ugyanakkor a hatékony stimuláció a kollagén-megnagyobbodás, illetve a hatás, a szépség. Révén több kezelési ciklus teljesíti alapos fogfehérítés, illetve maradandó heg-ingyenes szőrtelenítés.

A termékről

Modell Száma:
BM-YZ-003
Méret:
Adult
Anyag:
PC
Funkció:
lézer védelem
Termék neve:
lézer szemüveg
Anyag:
PC
Spec:
Felnőtt
Tükör Keret beállítása:
No
Tükör Keret Szín:
Kék
lencse szín:
kék szín
Típus:
lézer védelem
transzmittancia:
90%
Származás:
Kína

Az ügyfél választása