• Újszülött
Keresztirányú Játszik Fuvola Bawu Dupla Csövek Bambusz Bawu Fuvola C+G / bB+F Bass+Szoprán Furulya Bau Profi Hangszerek

Keresztirányú Játszik Fuvola Bawu Dupla Csövek Bambusz Bawu Fuvola C+G / bB+F Bass+Szoprán Furulya Bau Profi Hangszerek

HUF 15063.30
Elérhetőség
Rendelhető


Dupla Csövek Bambusz Bawu Fuvola Keresztirányú Játszik Bawu Furulya Basszus+Szoprán Furulya Bau Profi Hangszerek
Mi csak eladni versenyképes termékek.Kérjük, ne hasonlítsd a termékek más, alacsony ár termékek minden termék ellenőrizni fogják a hang profi zenész a fenti 4-szer, mielőtt egy raktárban,nem fogjuk küldeni a minősített termékeket vásárlók, nyugodtan vásárolni,azt kapja, amit fizetni kell!
A Bawu fuvola tele lesz a bársony táska, valamint egy Kínai csomót, mint ajándék!
Minőségi Garancia :
Van szakmai QC csapat, hogy a magas színvonalú termékek, megfelelő csomagolás, minden szállítmány.Biztosak vagyunk benne, hogy a zenei eszközök pontos hang, vonzó hang, sima teljesítmény, elegáns megjelenés. Minden egyes termék lesz ellenőrzött, bevizsgált szállítás előtt, ezért felajánljuk, hogy a termék jó minőségű, de alacsony ár, tudjuk, hogy kapsz egy elégedett termék tőlünk.
Vám-Kibocsátás(a Kevésbé, vagy egyáltalán nem Vámhatóság az Adót Az Árut!)
Mi lesz a hajó elemet, majd a jelentés az áru értékének 5 Lehet, hogy ki kell fizetni, nincs vám.De a vámhatóság nyissa meg a csomagot, revalue a termékek néha,van elég tapasztalat segít abban, hogy a termék keresztül biztonságosan.
Visszatér :
Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Visszajelzés :
Nagyra értékeljük a véleménye vagy javaslata van, mint vevő,mi mindent megteszünk, hogy megkapja a legtöbb pozitív visszajelzést áll rendelkezésre.ha nem tetszik a termékeket semmilyen, az ok,kérjük, hogy küldjön nekünk visszajelzést,akkor köszönöm szépen!Kérjük, lépjen kapcsolatba velem közvetlenül, mielőtt elhagyja a semleges vagy negatív visszajelzést!
Mi Fogja Megoldani Minden Számít, Lehet, Hogy Megfeleljen a Mi dolgunk!
Hiszek istenben, majd Használja a Szíve, hogy tegyen meg Mindent!
Végre szeretném, ha egy szép vásárlás itt!
A Bambusz Furulya Bawu Függőleges Játszik Bawu Fuvola F/G Gombot, Klarinét Fuvola Flauta Bawu Basszus Furulya Bau Hangszerek Kezdő

A termékről

szín:
C, G, F bB
Modell Száma:
0014 Bawu Fuvola
Márka Név:
SevenAngel
Hang:
C+G / bB+F
Játszik Módon:
transzverzális Játszik Bawu Fuvola
Reed Cső Anyaga:
foszforréz
Gombok segítségével válassza ki a:
C+G / bB+F
Név:
bawu fuvola

Az ügyfél választása