• Újszülött
Autó hátsó ablaktörlő lapát ablaktörlő hátsó ablak MG MG3 (2012-) Hátsó Ablaktörlő méret: 14 (350mm)

Autó hátsó ablaktörlő lapát ablaktörlő hátsó ablak MG MG3 (2012-) Hátsó Ablaktörlő méret: 14 (350mm)

HUF 2371.00
HUF 2694.60
Elérhetőség
Rendelhető

A termék Leírása : A MG-3 MG (2012-2016)
MÉRET : 14 "(350mm) a Hátsó ablak
Megjegyezte : Ha az ablaktörlő mérete különböző az említett; Kérjük, a megjegyzés a rend.
Mert a származási hely, év, az autó más, ablaktörlő stílusok, valamint a méretek eltérőek lehetnek. Kérjük, győződjön meg róla, hogy vásárlás ablaktörlő stílusok, s méretben.
Nemzetközi weper méret :
Termék részletek :
Tippek :
1. Tiszta az ablaktörlők cseréje előtt, mint egy idegen test az ablaktörlő megjelenhet csatolt víz nyomokat.
2. ha van rendellenes hangot, vagy verte az új ablaktörlő felszerelés, általánosan ablaktörlőt, ablaktörlő kar szög nem felel meg, általában nevezik a mester a garázs szögben kissé húzza meg az ablaktörlő kart lehet távolítani.
3, az ablaktörlő korommal az egyik fő oka a homályos ablaktörlő ablaktörlő, lehet, hogy azért, mert vannak éttermek, gőzöket, hogy honnan van a parkoló, vagy a hosszú ideig tartó eső gépjármű kipufogógáz-por, illetve a tapadást. Ezért sok lovasok hiszem, ablaktörlő kaparás homályos ablaktörlő rossz, ami azt illeti, sok időt töltöttem, amíg olaj, mosószer (mosószer), majd mossa le a szélvédő ablaktörlő tömítések, a helyzet jelentősen javult. Ne feledje, hogy nem túl nehéz, ha tisztítás csík, mártott mosószeres, majd óvatosan törölje le egy puha ruhával szalag pengét, majd öblítse le vízzel, kézzel érzés, hogy érzem magam, sima, szőrtelen.
4, javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze, nem érintik a rálátás nem egyértelmű, mert az eső, kaparás biztonsági kockázatot jelent.
5, normális körülmények között az ablaktörlő élettartama kb 1 évben, ha az időjárás különösen rossz volt, mint például a hőmérséklet, a magas UV intenzitás, az élet rövidebb is lehet.
6, ablaktörlő tömítések nem csak a kellő rugalmasság, keménység, anti-aging tulajdonságok, valamint a kenőolaj-felületi bevonat. Ez az a réteg, a bevonat csak az ablaktörlőt, hogy a tárgylemezre simán. Miután síkosító bevonat visel el, ablaktörlő is készít rendellenes hangot legyőzni jelenség, akkor meg kell, hogy cserélje ki a kazettát. Ha nem várja meg, hogy cserélje ki a pecsétek feltörése, az ablaktörlő közvetlen vezetéket, vagy tartót az üveg, ez semmiből az üveg front standokon, többet árt, mint használ.
7, az ablaktörlő nem helyettesíti tisztítókendővel tisztítsa meg a ablaktörlőt, de csak akkor használd, ha szükséges. Ha csatolt sok a por, a pohár, nem a legjobb ablaktörlő kaparás, ha biztos akar lenni abban, hogy kaparja a víz, különös figyelmet, hogy ne legyen száraz, kaparó ablaktörlő, ablaktörlő lapátok könnyen sérült.
Telepítési útmutató :
1. A hely egy kis kalapot eredeti hátsó ablaktörlő kar bukkant fel, 8-10 egy csavarkulccsal lazítsa meg az anyát.
2. Óvatosan rázza meg a feleségét, miután az ablaktörlő kar, hátsó ablaktörlő kar első felesége távolítani.
3. majd felmászik egy új hátsó ablaktörlő kar igazítás szerelés, csapok, majd tegye el.
4. Húzza meg a rögzítő anyát.
5. A kis kalap vonatkozik. ok!
6. Ha csak változás, hátsó ablaktörlő, hátsó ablaktörlő majd távolítsa el a régi ablaktörlő kar közvetlenül a telepítés után új hátsó ablaktörlő.

A termékről

Elem Hossza:
single rear wiper
A Jármű Márka/Modell:
MG
Márka Név:
asywf
Modell Neve:
R-W
Külső Vizsgálati Tanúsítvány:
ISO9001
Elem Szélessége:
1.5cm
Elem Magasság:
2.5cm
Elem Súlya:
0.4kg
Anyag Típusa:
Különleges Műanyag, Vas -, Gumi
Különleges Funkciók:
Tiszta az ablak,
Méret:
14 (350mm)
Autó modell:
for MG MG3 (2012-2016)

Az ügyfél választása