• Újszülött
F17702/3 Ultrakönnyű UBEC-3A 5V 2-6 / 12V 4-6-OS Mini UBEC BEC a FPV Gimbal Telemetria Kép Átviteli RC Drón MultiCopter

F17702/3 Ultrakönnyű UBEC-3A 5V 2-6 / 12V 4-6-OS Mini UBEC BEC a FPV Gimbal Telemetria Kép Átviteli RC Drón MultiCopter

HUF 472.00
HUF 666.90
Elérhetőség
Rendelhető

A legjobbakat kívánom, hogy Minden Költségtérítést Megjegyzés : Kérjük, ellenőrizze az ország politikai arról, hogy a drónokat, repülőgép, ha bármilyen problémája van a vám -, mi nem vállal semmilyen felelősséget. BTW, az ár nem tartalmaz minden adót, díjat fizet adót állampolgári kötelezettségek. A drága orosz költségtérítést, Kérjük, vegye figyelembe, SPSR express nem a hajó bármely csomag az akkumulátor, ha kell, Akkumulátor , kérjük választás RETS-express, ha nincs üzenet, vagy kérést, akkor csak a hajó által RETS express helyett SPSR. Különben is, a vatera piacterén mutatja SPSR van 7-14 napos szállítás azt jelenti, hogy Moszkva, Szentpétervár,hogy nem tartalmaz semmilyen más régióban. Ha van probléma, kérjük, lépjen kapcsolatba velem szabadon, vagy lépjen kapcsolatba a vatera piacterén szolgáltatás a részletekért.
Üdv pedig Nagykereskedelmi.Bármilyen kérdése van, vagy árajánlatot,kérjük, üzenet nekünk.Az ön elégedettsége a legfontosabb
Kérjük, vegye a "Késedelem Probléma a Logisztikai" figyelembe vásárlás előtt.Pedig Költségtérítést kell egy terv, a "Vár Készül",Kérem, ne hagyja a negatív visszacsatolás, vagy igény nélkül a kapcsolatot.
Vatera Piacterén Jóváhagyott SzállításChina Post Rendes Kis Plusz Csomag
(az Eladási főszezonban,garantáljuk, 45 napon szállítási fő országok ;55 nap, hogy Oroszország; 90 napon belül Brazília!) Ultrakönnyű UBEC-3 A 5 V 2-6 / 12 V 4-6-OS Mini UBEC BEC Modul FPV Gimbal Telemetria Kép Átviteli DIY RC Drón Multi Copter
2 Változat választható, UBEC-3 A 5 V 2-6-OS bemeneti Feszültség pedig UBEC-3 A-12 V 4-6-OS bemeneti Feszültség. Kérjük, válassza ki a kérés.
Megjegyzés : UBEC 3 A-12 V-os verzió hatalom a Gimbal / FPV Kép T adás
A Legújabb UBEC-3 A 5 V/12 V Mini UBEC FPV Légi platform, közvetítés, Légi szükséges
Tömeg : 5,6 g
Mennyiség : 1 Darab

A termékről

Márka Név:
jmt
Anyag:
Kompozit Anyag
RC Alkatrészeket & Accs:
Csatlakozók/Kábelezés
Jármű Típusa:
Repülőgépek
Modell Száma:
UBEC-3A
Használat:
Járművek & Távirányító Játékok
Frissítés Alkatrészek/Tartozékok:
Mini UBEC BEC
Távirányító Perifériák/Készülékek:
UBEC-3A
Négy-kerék hajtás Attribútumok:
5V 2-6 / 12V 4-6

Az ügyfél választása