• Újszülött
Ingyenes Szállítás MIG150Q6CMB1X Nem Új(Régi alkatrészek,Jó minőségű),Lehet közvetlenül vásárolni, vagy lépjen kapcsolatba az eladóval.

Ingyenes Szállítás MIG150Q6CMB1X Nem Új(Régi alkatrészek,Jó minőségű),Lehet közvetlenül vásárolni, vagy lépjen kapcsolatba az eladóval.

HUF 81000.00
Elérhetőség
Rendelhető


Shenzhen Hongyer elektronikus alkatrészek Értékesítése Co., Kft.
Üdvözöljük honlapunkon, köszönjük
A termék vagy szolgáltatás, s várom, hogy az együttműködést!
Mi egy profi kereskedő, Kínában már több, mint tíz éves tapasztalattal, a vásárlók a vásárlás előtt a termékeink, kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi :
FONTOS : annak érdekében, hogy elkerüljék a vita. Minden eladott termékek az eladó, mind a régi, mind az új, vagy szigorú minőségi ellenőrzés. A vásárlók megkapják az árut, kérem, azonnal észleli a terméket, keresse meg a termék probléma, kérjük, használja a terméket, mielőtt ( 7 napon Belül az áruk átvételének ) visszajelzést, hogy nekünk!
Ha a vevő nem észlelt. közvetlen a termékek felhasználása, ami a készülék károsodásához, az Eladó nem fogadja el a visszatért
Bármely ügyfél számára, hogy telepítse a termékek használata, vagy nem tartozik a hatálya alá, az értékesítés utáni védelem! Ha a vevő nem ért egyet a programot, kérem, nem fizetnek.
Miután a vevő fizeti, az alapértelmezett egyetért a program!
Eladó emlékeztet :
1, Mi határozza meg a szállítási idő 3-7 nap, de a legtöbb esetben, akkor a hajó 1-2 napon belül.
2,van jelölve a számát a konzervatív ellátási tudunk biztosítani termékek, általában tudunk biztosítani több leltár, ha kell vásárolni, kérjük, lépjen kapcsolatba az eladóval, hogy módosítsa a készletek.
3. állítsa be a különböző logisztikai megoldások, vevők szabadon választhat. Ha a vevő nem tudja megtalálni a megfelelő megoldást, kérjük, lépjen kapcsolatba az eladóval, hogy a változás a programot!
4, Minden áru behozatali vámok vagy a vevőt terhelik.
5, a Legtöbb termék frissítés dátuma kódot. A pontos dátum kód alá kerülnek a termékek kapott (Ez azt jelenti, hogy a dátum kód a termék eltérhet a képen, mert minden termék, minden egyes tétel, a dátum kód különbözik). Ha szeretné tudni a pontos dátumot kódot, mielőtt érdekében, kérjük lépjen velünk kapcsolatba
6. az éghajlatváltozás Miatt, illetve egyéb kiszámíthatatlan tényező, ha nem kapja meg a termékek belül a meghatározott időben a rendszer, kérjük, lépjen kapcsolatba az eladó az idő, az eladó segít megoldani.
7, Ömlesztett rend lesz a legjobb áron. Kérjük, forduljon közvetlenül az eladóhoz
8, Ha nem találja, amit kell, alkatrészek, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.
9,őszintén reméljük, hogy mind a vásárlók, hogy a tranzakció benyújtott 5 csillagos értékelés, a vásárlók bármilyen kérdése van, kérjük, hagyj üzenetet, majd aktívan megoldani. 10,Kérem, mind a vevők megfeleljenek őszinte, megbízható, tisztességes kereskedelmi szabályokat. Nincs olyan probléma, amit nem lehet megoldani, nem szívesen bármilyen rosszindulatú, negatív megjegyzéseket, illetve vita.
11,Más Fizetési feltételek : a Western Union,banki Átutalás(T/T előre),akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, ha akarsz, mint ez.
Shenzhen Hongyer elektronikus alkatrészek Értékesítése Co., Kft.
Címzett : Miss Lena
Kérjük, ne feledje, a honlap, kényelmes egyszer újra megtalálni!

A termékről

Modell Száma:
MIG150Q6CMB1X
Kompatibilis Márka/Modell:
Egyik sem
Márka Név:
KaYipHT

Az ügyfél választása