• Újszülött
Seymour Duncan SH-6 Duncan Torzítás Humbucker Gitár Pickup Nyak/Híd Készült az USA-ban a Kiskereskedelmi Csomagolás*

Seymour Duncan SH-6 Duncan Torzítás Humbucker Gitár Pickup Nyak/Híd Készült az USA-ban a Kiskereskedelmi Csomagolás*

HUF 29697.30
Elérhetőség
Rendelhető

Seymour Duncan Pickup - szól a hang!
Ahogy a neve is mutatja, az SH-6 Torzítás tökéletes vezetési -, vagy overdriving - az erősítő bemeneti, így egy csomó crunch, miközben a világosság. Ez a magas kimeneti humbucker tökéletes fém bármilyen ízű, valamint a viteldíjak hát más stílusok magas-agresszió zene. Ez a hatalom,/világosság kombináció származik a hatalmas kerámia mágnes, meleg, tekercs, tekercsek, hogy egyesíteni, hogy hozzon létre egy hang tele van nyers stílusát. A ütős hangok, hogy vágjuk át a mix - még a csepp hangolás - az SH-6 Torzítás természetesen biztosítja.
Seymour Duncan SH-6 Torzítás dióhéjban : a Hang Teljes beállítás
Hang
Az SH-6 Torzulás egy nagy teljesítményű humbucker épült agresszív játékstílus. Ajánlott a régi iskola fém, nu-metal, gótikus, garázs, punk, thrash, vagy más nehéz rock stílust, a nagy csepp tuningolás. Az SH-6 hozamok nagy teljesítményű, miközben megőrzi tisztaságát. A hatalmas kerámia mágnes, meleg, tekercs, tekercsek szállít, hatalmas erő, nyers torz rock hangzik, de több agresszív hangok, mint az SH-5 Duncan Custom. Az SH-6 jön a négy karmester kapcsolat kábel elősegítése komplex pickup kapcsoló beállítások.
Teljes beállítás
Az SH-6 Torzulás rendelkezésre mind a fej-híd pozíciók, gyakran torzítja a híd párosított-val egy SH-2n Jazz Modell a nyak, a szép, tiszta hangok, majd sokoldalúság. Az SH-6 a kiegyensúlyozott, meleg eszközök, valamint különösen akkor működik jól, rózsafa fingerboards.
Seymour Duncan SH-6 Torzítás Jellemzők : Nagy teljesítményű Standard Humbucker távolság Szín : Fekete Híd helyzetben Kerámia mágnes Forró tekercs, tekercsek, Nyers, agresszív hangok
A hang kezdődik, Seymour Duncan pickupok!
Miért Válassza Seymour Duncan?
Egészen egyszerűen úgy csapódik le, hogy a hang. Seymour Duncan költött a többség élete finomítás a művészet létrehozásának pickupok. Seymour Duncan elkötelezett, hogy a legjobb hang lehetséges a pickupok, a modern fém szörnyek, hogy hűséges reprodukciók a drágaköveket, az '50-es, '60-as években. Tudjuk, hang fontos neked, ezért úgy dönt, hogy folytatni Seymour Duncan pickupok. A hatalmas mennyiségű pickupok elérhető Seymour Duncan, biztosan megtalálod a hangot, amit keres. Technikai Specifikációk Típus Humbucker Aktív/Passzív Passzív Mágnes Anyaga Kerámia Számú Vezetők 4 Számú Szálat 6 Helyzetben, Híd, Amely Fedetlen

A termékről

szín:
Fekete nyakát, Fehér nyakát, Zebra nyak, Fekete-híd, Fehér-híd
Típus:
pickup
Modell Száma:
SH-6

Az ügyfél választása