• Újszülött
Ingyenes szállítás Fedélzetre Szerelt Vízesés Mosdó Csaptelep Hiúság Hajó Elsüllyed Minden Sárgaréz Króm csaptelep-ről, a hideg-Meleg Vízzel BF757

Ingyenes szállítás Fedélzetre Szerelt Vízesés Mosdó Csaptelep Hiúság Hajó Elsüllyed Minden Sárgaréz Króm csaptelep-ről, a hideg-Meleg Vízzel BF757

HUF 19075.00
HUF 21195.00
Elérhetőség
Rendelhető


Szállítási & Kezelése
Néha a helyi szokásokat számol fel behozatali adó, ha a tétel értéke eléri a néhány érték, az emberek, akik nem fizetnek adót, nem vásárolnak tőlem.
általában kijelentem, egy alacsony érték segít csökkenteni az adót legálisan, de pár minden kell fizetni, kérjük, szíveskedjen értem.
Ingyenes szállítás jön CSAK Gazdasági szállítás, általában a szállítási idő 15-30 nap, rendszeres mail olykor 90 nap, vagy több, a szállítás, ha siet, kérjük fizetni plusz szállítási költség.
Brazília ügyfelek kérlek, adj tanácsot egy CPF száma, az orosz vevők kérlek, adj tanácsot egy teljes neved, hogy ez szükséges.
Garancia & Vissza
Elemek minőségi problémák lesz teljes vagy részleges visszatérítés, csak meg kell mutatni a probléma egy rövid videót vagy képeket.
Kérjük, hát megjegyzés : nem fogadja vissza a sérült elemek, mint a helytelen használata vagy sérült factitiously.
Vissza a csomagok elfogadott követő 14 napon belül szállítjuk bármilyen ok miatt, a vásárlók fizetni a szállítási költség.
Erről Visszajelzést
Kérlek, hagyj minket egy pozitív visszajelzés, 5 csillagos értékelés, ha elégedett az elemeket, valamint a szolgáltatás. Lesz nagyra értékelik.
Ha nem elégedett, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt bármilyen negatív vagy semleges visszajelzést maradt. Mi biztosan megoldja a problémát az be számára kielégítő.

A termékről

Típus:
Medence Csaptelepek
Márka Név:
Fevnd
Felületi Kezelés:
Chrome
A Telepítés Típusa:
fedélzetre szerelt
Stílus:
Egyetlen Birtokosa Egyetlen Lyuk
Stílus:
Kortárs
Száma Kezeli:
Egységes Kezelése
Hot & Cold Víz:
Igen
Modell Száma:
BF757
Csaptelep-Hegy:
Egyetlen Lyuk
Típus:
Kerámia Tányér Spool
Szelep Törzsanyag:
Réz

Az ügyfél választása